Bulvės “kaimiškai” (arba bent jau taip, kaip aš tą kaimiškumą įsivaizduoju)



Taigi, patiekalą matote – dabar galite nuspręsti, ar jis pakankamai skaniai atrodo, kad norėtumėte jį pasigaminti 🙂

Jei visgi nusprendėti išbandyti, prašome skaityti toliau. Jums reikės:

Šviežių bulvių (kad būtų plona lupena) arba virti senas bulves su lupyna ir išvirus nulupti – pagal valgančiųjų skaičių

Virto kumpio (gali būti visokie panašūs į “Panevėžio file”)

Grietinės, sviesto, krapų ir verdančio vandens 🙂

Taigi keptuvėlėje ant sviesto pakepinam smulkiai kubeliais supjaustytą kumpį (jei mėgstate labiau suskrudintą, siūlau stovėti ir visą laiką maišyti), įdedame grietinės, maišome, pagardiname prieskoniais (druska, pipirais ir krapais), maišome ir kai masė pasidaro gana tiršta (tik neleiskite užvirti tai masei), įpilame šiek tiek karšto vandens, kad praskiestų ir visąlaik maišome.

Kai masė pasidaro padažo konsistencijos, pilame ant bulvių, kurios jau turėtų tupėti jūsų lėkštėje!

Skanaus!

Advertisements

Komentarų: 1

  1. arnas said,

    gruodžio 10, 2010 at 21:48

    paprasta bet labai skanu – uzskaitau:)


Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: